top of page

Vocal coach / Zangles Culemborg

Met vertrouwen en plezier zingen!

Wil je graag zingen, maar durf je nog niet goed? Wil je je zelfverzekerd en vrij voelen op het podium? Je eigen verhaal kunnen vertellen via die ene song? Wil je door te zingen in je lijf en bij je eigen gevoel komen? Of heb je al zangervaring en wil je je verder ontwikkelen? 

Dan ben je hier op de juiste plek!

Starten met zangles is ontzettend spannend en de stem is het meest persoonlijke instrument dat er bestaat. Werken aan de stem vraagt om een veilige omgeving en sfeer waarin je jezelf mag zijn. Bij Elwin is dát, samen met plezier, het uitgangspunt!

Samen kijk je naar wat jij wilt leren, welke stijl je wilt zingen en wat bij jou en je stem past.

Jij kiest de liedjes die je leuk vindt om te zingen, waar je je goed bij voelt of die je juist uitdagend vindt. Je kunt er ook voor kiezen om in de les aan een specifiek onderwerp te werken, bijvoorbeeld timing of tekstbeleving. Jij als zanger(es) en jouw muziek staan dus centraal. Mocht je even niet weten waar je aan wilt werken of ben je op zoek naar inspiratie? Dan denkt Elwin graag met je mee, kan hij suggesties doen voor nummers of genres of je oefeningen geven.

"De zanglessen met Elwin zijn voor mij momenten van ontspanning.

Het is altijd gezellig en ik krijg steeds meer controle over mijn stem.”

Lisa (19 jaar)

Bij de coaching sessie breng je zelf de tekst (en eventueel de akkoorden) van een lied mee. Na een kort gesprek mag je lekker gaan zingen. Soms is het fijn om eerst met een backingtrack van het liedje mee te zingen en daarna met pianobegeleiding op stukjes in te zoomen. In de meeste gevallen zal Elwin direct achter de piano gaan zitten, zodat je je nog meer kan focussen op jouw stem en de essentie van de song. Jouw gevoel en jouw stem, en hoe je die samen kunt inzetten, staan daarbij centraal. Tijdens het zingen zal Elwin je, via aanwijzingen en oefeningen, technieken leren om jou verder te brengen. Laat je verrassen door je eigen stem!

Of je nou al jaren ervaring hebt of juist een absolute beginner bent. Iedereen is even welkom!

 

Zelf heeft Elwin heeft vele jaren ervaring met optreden als zanger, maar ook als pianist, gitarist en bassist. Voor zijn ontwikkeling als zanger heeft hij intensieve begeleiding gehad van o.a. Babz Verhoeven, Pleun van Dieren en Tom Wesselink. Daarbij heeft hij veel kennis en vaardigheden opgedaan die hij graag met jou deelt.

Elwin kan goed luisteren en daagt je uit om net een stapje verder te zingen! 

Woon je in de omgeving Culemborg?

Neem dan contact op met Elwin voor zangcoaching op zijn vaste locatie in de stad.

Wil je liever bij jou thuis sessies plannen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op voor een proefles!

Elwin Lentze vocal coach.png

"Ik had nog nooit echt aandacht aan zingen besteed. Nadat Elwin mij op mijn gemak had gesteld ontdekte ik dat ik door te zingen contact kon maken met mijn diepe gevoelens. Vervolgens gingen we aan de slag om een stukje daarvan te gebruiken om het liedje te vertolken. Geweldig vond ik het!"

Harry (54 jaar)

Coaching: Text
niet gbruik
Tarieven vocal coaching
niet gebruikt
niet gebruikt
niet gebuikt

Tarieven vocal coaching

Foto 11-01-2023 om 12.13.jpg

​    Voorwaarden:

  • Bij afname van 10 lessen dienen deze wekelijks of 2-wekelijks te worden gebruikt (binnen een periode van 6 maanden).

  • Annulering van een les:

  1. tot een week voor de geplande les: geen kosten, de les wordt op een ander moment ingehaald​

  2. tot 48 uur voor de geplande les: de les wordt op een ander moment ingehaald en de kosten van de locatie (á EUR 10,00 p/u) van de geannuleerde les zijn voor de leerling

  3. tot 24 uur voor de geplande les: de les wordt 100% in rekening gebracht en wordt niet ingehaald

bottom of page