top of page

Vocal coach / Zangles Culemborg

Met vertrouwen en plezier zingen!

Ben je beginnend zanger(es) of juist al gevorderd, en zoek je persoonlijke en professionele begeleiding? Dan ben je hier op de juiste plek!

Als zangcoach ga ik met je op zoek naar het mooiste in jouw stem via songs die bij jou passen. Ik help je via kleine technieken op natuurlijke wijze te zingen, waardoor het zingen makkelijker gaat. Daarbij let ik vooral op houding, ademhaling, articulatie en emotie. 

De stem is het meest persoonlijke instrument dat er bestaat. Werken aan de stem vraagt om een veilige omgeving en sfeer waarin je jezelf mag zijn. Dat is bij mij dan ook de basis.

Samen kijken we naar wat jij wilt leren, welke stijl je wilt zingen en wat bij jou en je stem past.

Jij kiest de liedjes die je leuk vindt om te zingen, waar je je goed bij voelt of die je juist uitdagend vindt. Je kunt er ook voor kiezen om in de les aan een specifiek onderwerp te werken, bijvoorbeeld timing of tekstbeleving. Jij als zanger(es) en jouw muziek staan dus centraal. Mocht je even niet weten waar je aan wilt werken of ben je op zoek naar inspiratie? Dan denk ik graag met je mee, kan ik suggesties doen voor nummers of genres, of je oefeningen geven.

"Hele fijne, professionele zanglessen! De tijd vliegt altijd zo voorbij en ik kom er keer op keer heel blij vandaan. Elwin weet je goed op je gemak te stellen - ik voelde me al snel vertrouwd om m’n stem op verschillende manieren te ontdekken. Hij zorgt voor een veilige omgeving waarin hij je uitdaagt om het beste uit je stem te halen en soms ook uit je comfortzone te stappen, op basis van waar jij graag in wil groeien. Daarbij is niet alleen aandacht voor je stem(techniek), maar ook zeker je algehele houding en de emoties achter een nummer. Door de zanglessen met Elwin voel ik me een stuk zekerder over m’n stem en word ik enorm gemotiveerd hier meer mee te doen. Ik zou de zanglessen echt aan iedereen aanraden, wat je er ook uit zou willen halen!

Maartje (28 jaar)

Bij de coaching sessie breng je zelf de tekst (en eventueel de akkoorden) van een lied mee. Na een kort gesprek mag je lekker gaan zingen. Soms is het fijn om eerst met een backingtrack van het liedje mee te zingen en daarna met pianobegeleiding op stukjes in te zoomen. In de meeste gevallen zal ik direct achter de piano gaan zitten, zodat je je nog meer kan focussen op jouw stem en de essentie van de song. Jouw gevoel en jouw stem, en hoe je die samen kunt inzetten, staan daarbij centraal. Tijdens het zingen zal ik je, via aanwijzingen en oefeningen, technieken leren om jou verder te brengen. Laat je verrassen door je eigen stem!

Of je nou al jaren ervaring hebt of juist een absolute beginner bent. Iedereen is even welkom!

 

Zelf heb ik vele jaren ervaring met optreden als zanger, maar ook als pianist, gitarist en bassist. Voor mijn ontwikkeling als zanger heb ik intensieve begeleiding gehad van o.a. Babz Verhoeven, Pleun van Dieren en Tom Wesselink. Daarbij ik veel kennis en vaardigheden opgedaan die ik graag met jou deel.

Tijdens jouw leerproces zoeken we steeds samen naar de balans tussen ontspanning en uitdaging! 

Woon je in de omgeving Culemborg?

Neem dan contact op voor zangcoaching op mijn vaste locatie in de stad.

Wil je liever bij jou thuis sessies plannen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Coaching sessies zijn individueel, maar kunnen ook als groepsworkshop worden geboekt (zie ook: Workshop 'Go solo').

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op voor een proefles!

Elwin Lentze vocal coach.png

"Ik had nog nooit echt aandacht aan zingen besteed. Nadat Elwin mij op mijn gemak had gesteld ontdekte ik dat ik door te zingen contact kon maken met mijn diepe gevoelens. Vervolgens gingen we aan de slag om een stukje daarvan te gebruiken om het liedje te vertolken. Geweldig vond ik het!"

Harry (54 jaar)

Coaching: Text
Tarieven vocal coaching

Tarieven vocal coaching

30 minuten

€15

(€18 incl. btw)

proefles

0% korting

30 min / €28

(€34 incl. btw)

45 min / €42

(€51 incl. btw)

60 min / €53

(€64 incl. btw)

losse sessie

5% korting

30 min / €133

(€161 incl. btw)

45 min / €200

(€242 incl. btw)

60 min / €252

(€305 incl. btw)

5 sessies

10% korting

30 min / €252

(€305 incl. btw)

45 min / €378

(€457 incl. btw)

60 min / €477

(€577 incl. btw)

MEEST
GEKOZEN!
10 sessies

15% korting

30 min / €476

(€576 incl. btw)

45 min / €714

(€864 incl. btw)

60 min / €901

(€1.090 incl. btw)

20 sessies

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Deelnemers onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van btw!

DSC_8780.JPG

GRATIS!

Huiskamerconcert

1 á 2 keer per jaar worden huiskamerconcerten georganiseerd waar jij als deelnemer van Zangles Culemborg gratis aan mee mag doen. In een veilige omgeving ontwikkel jij jouw podium skills ​​als vocalist.

 

Zing jouw favoriete song(s) voor een klein publiek onder piano- of gitaarbegeleiding (en morele support) van Elwin. 

Gratis huiskamerconcerten voor deelnemers

NIEUW!

Workshop 'GO SOLO!'

Speciaal ontwikkelde workshops voor koorleden die solo willen en/of gaan zingen. Individueel of in een groep (Masterclass).

IMG_1660.JPG
Algemene voorwaarden en privacy
​ Algemene voorwaarden en privacy Zangles Culemborg

 

 • Bij afgenomen pakketten dienen de lessen binnen 12 maanden na aanschaf te worden gebruikt.

 • Betaling dient te zijn voldaan vóór aanvang van de les / het lespakket, tenzij anders afgesproken.

 • Annulering van een les:

  • tot 72 uur voor de geplande les: geen kosten, de les wordt op een ander moment ingehaald​

  • tot 36 uur voor de geplande les: de les wordt op een ander moment ingehaald en de kosten van de locatie (á €5,00 per 30m) van de geannuleerde les zijn voor de deelnemer.

  • tot 24 uur voor de geplande les: de les wordt 100% in rekening gebracht en wordt niet ingehaald

 • Mocht de zangcoach niet kunnen les geven (bijvoorbeeld bij ziekte), dan zal deze tijdig afbellen. Deze les zal dan verschoven worden naar de volgende keer. De reeks van de betaalde lessen schuift daarmee ook op.

 • Zangles Culemborg/LentzeMusic is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van, of schade eigendommen van deelnemers. Zangles Culemborg/LentzeMusic is niet aansprakelijk voor verwondingen, blessures e.d. die bezoekers/deelnemers oplopen tijdens, voor en na de zanglessen. Door de deelnemer/bezoeker van Zangles Culemborg/LentzeMusic veroorzaakte schade is op de deelnemer/bezoeker verhaalbaar op grond van de wettelijke aansprakelijkheid.

 • Privacy:

  • Zangles Culemborg/LentzeMusic kan beeldmateriaal (foto's, video's, geluidsfragmenten, etc.) maken tijdens lessen en optredens. Deze kunnen op haar website of via social media gepubliceerd worden. Hierop zijn de deelnemers herkenbaar. In overleg kan besloten worden het materiaal niet te gebruiken bij dringend verzoek van de deelnemer.

  • De via het inschrijfformulier en/of op andere wijze verkregen gegevens worden opgeslagen in een klantenbestand, welke enkel worden gebruikt als contactinformatie en het versturen van facturen en betaalverzoeken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 • Door het selectievak in het inschrijfformulier aan te vinken gaat de deelnemer akkoord met de tarieven en bovenstaande voorwaarden.

bottom of page