top of page

Workshop
'GO SOLO!'

vertrouwen | performance | techniek | privé sessie of samen

Zing jij in een koor en mag (of wil) je een solo zingen?

 

Superleuk! Alleen… dat is best spannend. Hoe klinkt jouw stem eigenlijk als je in je eentje zingt, zonder steun van je stemgroep? En hoe zorg je ervoor dat jouw eigen zenuwen het optreden niet verpesten? 

 

Laat mij jou helpen om met plezier en vertrouwen solo te zingen. Verras jezelf en je koorleden en boek een workshop ‘Go solo!’.

 

Inhoud

Tijdens de workshop maken we de connectie tussen jouw stem en de door jou gekozen song. Daarbij schenken we spelenderwijs aandacht aan houding, ademhaling, twang, tekst, dictie, timing en gevoel. Uiteraard komt ook podiumpresentatie aan bod: hoe pak je jouw publiek van de eerste tot de laatste noot? En wat kun je doen om je zenuwen de baas te blijven?

Masterclass

Als je kiest om de workshop met een klein groepje te volgen, dan werken we via het 'masterclass-principe': elke deelnemer geeft, na het bepalen van jouw doel, klassikaal een optreden in de veilige sfeer van de groep.

Ter plekke werken we met aanwijzingen van zowel coach als groep toe naar een mooi resultaat. Zo leer je niet alleen van je eigen optreden, maar ook van de optredens van de andere deelnemers.

 

De kosten zijn afhankelijk van jouw of jullie wensen:

  • Locatie: Culemborg of naar keuze (á € 0,30 per km)

  • Individueel óf in een groepje (max. 5 deelnemers)

  • Duur van de workshop: 1-2 uur (in overleg)

  • Prijsindicatie coachingsdeel: € 65,00 per uur p.p. (korting bij meerdere deelnemers)​

 

Neem gerust contact op voor een afspraak of offerte!

Flyer workshop GO SOLO!
Workshop GO SOLO! Zangles Culemborg
Workshop GO SOLO! Zangles Culemborg
Workshop 'Eigen hit inzingen': Project

"We hebben met drie heel verschillende stemmen een uitdaging om binnenkort samen een solopartij te zingen bij ons koor. Elwin heeft ons in anderhalf uur tijd op een enthousiaste en plezierige manier geholpen om beter op elkaar af te stemmen.

Binnen die sessie was er ook per persoon tijd om een stukje alleen te zingen, waarbij hij weer concrete tips en aanwijzingen gaf. Kortom: leuk en leerzaam!"

"Ik heb bij Elwin de Go Solo masterclass gedaan omdat ik bij een koor optreden een stukje solo heb. Hij is heel vriendelijk en weet je goed op je gemak te stellen. Heel fijn dat hij goed kan begeleiden op de piano. In korte tijd had hij hele nuttige tips voor me om meer spanning en emotie in mijn zang te krijgen."

Lara,
individuele deelnemer GO SOLO!

Irene (A-Capella-Koor "Close Focus"),
deelnemer GO SOLO! Masterclass

bottom of page