top of page
Solo: Project
Tuinconcert Peer & Ineke.bmp kopie.jpeg

Bedrijfsborrel, receptie of diner

Smaakvol op de achtergrond

Met een glaasje in de hand gezellig kletsen met vrienden of collega's. Een heerlijk diner om iets te vieren... Live muziek geeft extra glans aan jouw event. Elwin kan hier op diverse manieren invulling aan geven. Door zijn brede muzikale netwerk en achtergrond is het tevens mogelijk om muzikanten toe te voegen. Extra saxofonist, percussionist of zangers? Geen probleem!

Hierbij de meest geboekte combinaties:

Les Deux Heureux

De mooiste Franse chansons en popsongs in een akoestisch jasje gespeeld door Elwin (piano/zang/gitaar) en Merijn (zang/cajon).

 

 

Elwin SOLO

Fijne akoestische easy listening op de achtergrond of juist interactief met meezingers en verzoekjes. Elwin begeleidt zichzelf afwisselend op piano en gitaar.

 

The Easy E's (duo Esther & Elwin)

De grootste ballads én uptempo hits in een akoestisch jasje. Twee-stemmige zang en begeleiding op afwisselend piano en gitaar. Perfect voor events, feestjes en festivals!

 

 

Duo Elwin & Paul

All time favorite popsongs gespeeld in een losse 'jamsessie-achtige' sfeer door Elwin (zang/piano/gitaar) en Paul (gitaar/backings). 

PHOTO-2022-06-27-17-38-36.jpg
Tuinconcert Peer & Ineke.bmp kopie 2.jpeg
Foto 14-01-2024 17 52 59_edited_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-05-10 at 7.19.57 PM (2).jpeg

Werkwijze

 • Samen met jou bespreekt Elwin de wensen met betrekking tot de invulling van de live muziek.

 • In overleg wordt bekeken welke apparatuur Elwin zelf meeneemt.

Huiskamerconcert

Intiem privé optreden

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van muziek, alleen of met vrienden? Boek dan nu een huiskamerconcert en Elwin zorgt ervoor dat jij en je vrienden vanaf je eigen bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. 

Werkwijze

 • Een huiskamerconcert kan (bijna) overal. Zolang je maar ruimte hebt voor de muzikant(en) plus jou en je gasten.

 • De concerten zijn onversterkt en om optimaal te kunnen genieten van de muziek, adviseert Elwin een aantal van 2-10 personen. Mocht je toch graag meer mensen uitnodigen, dan kan van tevoren besproken worden om het concert versterkt te doen.

 • Een huiskamerconcert duurt ongeveer 30-60 minuten. 

 • Het is mogelijk extra muzikanten en/of een zangeres toe te voegen.

 • Van tevoren zal Elwin contact opnemen om de repertoire mogelijkheden te bespreken.

Huiskamer Elwin 2_edited.png
7518861008_IMG_0514.jpeg

Trouwceremonie

Live muziek uit het hart

De trouwceremonie vormt het belangrijkste moment van een bruiloft. De binnenkomst van de bruid, het ja-woord, de ringen die worden omgedaan, het tekenen van de trouwakte en een speciaal luistermoment met jullie lievelingsliedje. Elwin helpt graag om deze momenten nog persoonlijker te maken door de juiste songs akoestisch live voor jullie te spelen en zingen.

Werkwijze

 • Samen met jullie bespreekt Elwin de wensen met betrekking tot de muziekkeuze en hoe de muziek binnen de ceremonie kan worden ingepast.

 • Er kan een keuze gemaakt worden uit het uitgebreide repertoire. Indien gewenst wordt een speciaal verzoeknummer ingestudeerd.

 • Het is mogelijk extra muzikanten en een zangeres bij te boeken.

 • Elwin zorgt zelf voor een piano en/of gitaar en een geluidsinstallatie.

 • Uiteraard is het ook mogelijk jullie trouwdag af te sluiten met een spetterende feestband!

Jij bent de liefde
00:00 / 01:31
Liefde van later
00:00 / 01:31
Hou me vast
00:00 / 01:16
Avond
00:00 / 01:13

Uitvaart

De juiste toon bij afscheid

Uitvaartmuziek speelt een belangrijke rol tijdens de uitvaartdienst. Live muziek biedt troost, waar woorden tekort komen. Het helpt nabestaanden bij het verwerken van de emoties die bij een uitvaart, begrafenis of crematie naar boven komen. Muziek geeft rust en ruimte tijdens het rouwproces. Live muziek versterkt dat effect aanzienlijk, en zorgt dat de liedjes nóg meer binnenkomen. 

Werkwijze

 • Samen met de familie en/of uitvaartverzorger bespreekt Elwin de wensen met betrekking tot de muziekkeuze en hoe de muziek binnen de plechtigheid kan worden ingepast.

 • Er kan een keuze gemaakt worden uit het uitgebreide repertoire. Indien gewenst wordt een speciaal verzoeknummer ingestudeerd.

 • Het is mogelijk extra muzikanten en een zangeres bij te boeken.

 • LentzeMusic zorgt zelf voor een piano en/of gitaar en een geluidsinstallatie.

Old and wise
00:00 / 01:38
Zeg me dat het niet zo is
00:00 / 01:49
Visiting hours
00:00 / 01:23
De steen
00:00 / 01:01
IMG_1295_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
IMG_9645.JPG

Feest met coverband

Allround partyband

Put your hands up! Zin in een goed feest?

Met CHOICE ben je daarvan verzekerd!

 

Samen met 6 andere professionele muzikanten speelt Elwin de nieuwste, de mooiste, de foutste, de lekkerste, de bekendste en de meest dansbare muziek voor je!

Het enorme enthousiasme en entertainment van de band zorgt ervoor dat het publiek meegenomen wordt in het feest van begin tot eind. Er staat een bijzonder goed op elkaar ingespeelde band op de planken met een energieke drive, waar het plezier van af spat tijdens het optreden. Samen met een zeer afwisselend repertoire, een complete eigen lichtshow en professionele geluidsapparatuur zorgt deze band voor een onbeperkte dosis lol en entertainment!

www.bandchoice.nl

Anchor Huiskamerconcert
test anchor
Solo: Trouwceremonies
Anchor Bedrijfsborrel, receptie of diner
Anchor Uitvaart
Anchor Coverband
bottom of page